top of page

Video & licht

Cruqius Gilde en locaties buiten Amsterdam

De Neefjes

2013 - 2014

 

GERUISLOOS is kleinschalig, underground en vooral een mooi en uniek evenement voor de echte liefhebbers. Bij geruis staat gezelligheid, saamhorigheid centraal. Met verschillende evenementen op geheime locaties door Amsterdam en omstreken.


​​
 

GERUISLOOS

- by friends for friends (semi) illegal party's

 

 

Promotor / Productie

Studio 80, Amsterdam

TWSTd Amsterdam

2011

 

In het verlengde van het succes van de DJ-contest was bij TWSTd de tijd is gekomen om, naast de DJ- competitie, ook ruimte te bieden aan educatie op het gebied van muziekproductie. TWSTd biedt door middel van de Masterclasses in Studio 80 jonge producers de kans om iets op te steken van (inter)nationaal bekende professionals. 

 

​​
 

TWSTD PRODUCER MASTERCLASS

- producers workshops & masterclasses

MIKO // NEW HOUSE COLLECTIVE

- collective for weekly clubnight

Promotor / Productie

Sugar Factory, Amsterdam

 365mag.com / miko

2010

 

MIKO / New House Collective, vaste clubavond op donderdag in de Sugar Fatory, Amsterdam. Met een combinatie van muziek, videoprojectie, decor en toneel een complete uitgaansbeleving in de knusse Suger Factory.  

 

 

AUDIO ILLUSTRATED

- audio visual music company 

 

Promotor / Productie

Odeon, Amsterdam

Virtual Events

2008

 

Audio illustrated is een video- en muziekproductie bedrijf dat zich specialiceerd in het maken van Audio Visuele producties. Ter promotie is er een groot evenement gehouden tijdens ADE in de Amsterdamse club Odeon.

 

Verder is er een presentatie gegeven tijdens beamlab in Pakhuis de Zwijger en zijn er verschillende audio visuele producties verschenen op het internet.

 

 

​​

bottom of page